Corona update

29 november 2021


Algemeen

Vanaf zondagavond 28 november moeten de buiten en binnensprotlocaties vanaf 17.00 uur gesloten zijn. Dit gaat dus ook gelden voor de VLTC. 

  • Tennissen blijft mogelijk van 05.00 tot 17.00 uur. Dit geldt voor vrij spelen, trainingen, competities en toernooien. 
  • Tijdens het sporten is 1,5 meter afstand niet nodig. Buiten de baan of op het park is deze 1,5 meter afstand wel verplicht. 
  • Voor buiten tennissen is het niet nodig om een coronatoegangsbewijs te hebben. 
  • Voor de binnenlocaties, dus de kantine, kleedkamers en toiletten is wel een coronatoegangsbewijs verplicht. 
  • Publiek is niet toegestaan op het park. Je kunt dus niet komen kijken bij trainingen of wedstrijden. Moet je je kind ophalen van de tennisles? Wacht dan netjes in de auto of vooraan bij de fietsenstalling. 

Tennislessen

Junioren
Wij vinden het als VLTC belangrijk dat al onze jeugdleden kunnen blijven sporten en bewegen. We zullen met elkaar blijven kijken naar creatieve oplossingen voor de jeugd. 
De tennislessen van de junioren tot 17.00 uur gaan gewoon door. Mogelijk komt er een aanpassing in de lestijd om meer groepen voor 17.00 uur een les aan te kunnen bieden. Dit zal via de groepsapp gecommuniceerd worden. 
De lessen na 17.00 uur gaan vooralsnog ook gewoon door. Niet als een tennisles, aangezien het park gesloten wordt, maar in de vorm van een bootcamp buiten het tennispark. Verdere informatie zal via de groepsapp gegeven worden. 

Senioren
De lesgroepen van de senioren zijn allen na 17.00 uur bij de VLTC. Wij zullen een alternatief weekendvoorstel gaan doen richting deze lesgroepen. Hierover worden zij ook geinformeerd zodra dit wel doorgaat! 

Jeugdactiviteit

Helaas kan de bowlingavond voor de jeugd op vrijdagavond 10 december ook niet doorgaan. Ook hier zal een nieuw voorstel voor gedaan worden door de jeugdcommissie.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op corona.kntlb.nl

Nieuwscategorieën