Bestuurswissel

01 maart 2023


In de algemene ledenvergadering van 26 januari is Elles Loor benoemd als secretaris als opvolgster van Karin Heijerman. Ook via deze weg bedanken we Karin voor haar geweldige inzet voor VLTC. 

Hieronder stelt Elles zich kort voor:
Mijn betrokkenheid bij VLTC is me met de paplepel ingegoten. Als dreumes zat ik in de box van het clubhuis waar er altijd wel iemand een oogje in het zeil hield terwijl mijn ouders zelf tennisten. Mijn moeder slaat vol enthousiasme nog steeds graag een balletje, vaak op woensdagochtend met dames van 50 – 85 jaar. Mijn vader is een van de VLTC superbokken en komt graag (samen met mijn moeder) naar het tennispark om mij aan te moedigen bij competitie, clubkampioenschappen en toernooien.
Bokkendagen waren tennisevenementen verboden voor vrouwen. De bokken ondernamen ook niet-tennis gerelateerde uitjes naar o.a. Langweer, Willingen en Portugal. Ook hebben de bokken de dames bij ladiesday een keer overvallen in berenpakken. Zo kan ik nog veel meer hilarische gebeurtenissen over bokkendagen beschrijven, maar laat ik nu iets over mezelf vertellen. Ik woon samen met niet-tennissers Orban, Isabelle en Madelon. Tennis is mijn favoriete sport. Ook ski, wandel en lees ik graag. Naast gezin, huishouden en hobby’s werk ik vier dagen per week als bestuursondersteuner voor een schoolbestuur en als projectmedewerker voor een opleidingsschool.
Wil je me beter leren kennen? Spreek me vooral aan.
Heb je inhoudelijke vragen voor de secretaris? Mail naar [email protected]

Nieuwscategorieën