Nieuwe trainer

28 augustus 2022


Stijn bedankt!!

Na jaren van hele goede en fijne samenwerking stopt trainer Stijn Koolschijn als clubtrainer van de VLTC. Wij kijken terug op zeer vruchtbare jaren waarin we als club, mede dankzij de lessen van Stijn, veel nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. Stijn is altijd een zeer prettige trainer geweest, was laagdrempelig in zijn communicatie, stond open voor feedback ten aanzien van de lessen en was bovenal ontzettend enthousiast!

Dit enthousiasme zien we terug in Stijns Beweegclub waar Stijn onlangs mee is gestart en nu al een groot succes is. Stijn blijft voor de beweegclub gebruik maken van de samenwerking met de VLTC en we zien hem nog regelmatig op het park!
Stijn, we willen je danken voor je gedreven inzet voor onze vereniging de afgelopen jaren en wensen je ongelooflijk veel plezier en succes bij de dingen die de komende jaren op je pad gaan komen! Verder in deze nieuwsbrief nog een woordje van Stijn zelf en van het jeugdbestuur dat Stijn wil bedanken!

Afscheid van Stijn betekent ook een nieuwe trainer. Vanaf 1 september heeft de VLTC een contract gesloten met Kei-Fit. Wij hebben als bestuur een aantal zeer enthousiasmerende gesprekken gevoerd met Tim Tenten, de eigenaar van Kei-Fit en kijken uit naar deze samenwerking. Verderop in deze nieuwsbrief stelt Tim Kei-Fit aan jullie voor. De samenwerking met Kei-Fit betekent dat in de week van 5 september de lessen voor de jeugd en voor de senioren weer gaan starten. Via de lesgroepapps wordt iedereen hiervan op de hoogte gebracht. Voor alle leden die nu niet zijn aangesloten bij een lesgroep maar wel graag willen lessen? Stuur een mailtje naar [email protected] en we zullen zoeken naar een passende lesgroep. Je kunt je natuurlijk ook als groep in geheel aanmelden middels dit mailadres.
We wensen iedereen een heel goed tennisseizoen!

Het bestuur
Mark Neleman, Jessy Caspers, Karin Heijerman, Jan Lekkerkerker en Miriam Idema

----------------

Dank vanuit de Jeugdcommissie

Wij als jeugdcommissie willen Stijn bedanken voor de inzet die hij geleverd heeft voor de jeugd van VLTC. Hij heeft de afgelopen 3 jaar met veel ambitie en enthousiasme les gegeven aan de jeugd. Hij heeft in zijn werk altijd oog gehad voor het individuele kind en de goede sfeer in de lesgroepen. Ook heeft hij zich altijd ingezet om nieuwe jeugdleden te werven en enthousiast te maken voor tennis.

Naast de lessen was Stijn ook erg betrokken bij de jeugdactiviteiten, zoals ouder-kind toernooi en Davis Cup. Dat hebben we altijd in hele fijne samenwerking georganiseerd.

Stijn is het afgelopen jaar afgestudeerd en is met nieuwe uitdagingen begonnen als jongerencoach en met de “Stijns beweegclub”. Wij wensen hem heel veel succes en plezier met deze nieuwe uitdagingen.

Stijn, namens alle jeugdleden en de jeugdcommissie: Bedankt!

Voor vragen van ouders of jeugdleden is de jeugdcommissie te bereiken op [email protected]

----------------

Sportieve groet van Stijn

Deze maand stop ik als tennistrainer bij V.L.T.C. in Varsseveld. Zowel de vereniging als ik vinden dit jammer en hadden de intentie om door te gaan. De situatie maakte dit echter niet mogelijk. Een aantal dingen die mij zijn bijgebleven zijn de zomeracties die veel leden opleverde, de groei in tennisuren, alle leuke activiteiten zoals het Daviscup toernooi met zowel de jeugd als senioren. De kersttrainingen waarbij ik een kerstmannenpak aantrok zorgde ook voor veel sensatie. Ik kijk in ieder geval met heel veel plezier op alles terug! Ik wil via deze weg een aantal mensen toch nog even in het zonnetje zetten. Als clubtrainer ben je veel op de club en zie je hoeveel er gedaan wordt door een aantal mensen. Op de eerste plaats wil ik Miriam bedanken. Samen met Miriam heb ik veel dingen kunnen realiseren zoals activiteiten voor jeugd, senioren en hele succesvolle zomercampagnes. Dit ging altijd in goeie samenwerking met de leden van de jeugdcommissie. Inge, Maaike, Martine en Annemarie ook jullie bedankt! Fokke die ik de afgelopen jaren heb meegemaakt als voorzitter wil ik bedanken. Toen ik hier begon nam het ledenaantal af en Fokke heeft er mede voor gezorgd dat het beter ging met onze club. Ook Jan en Erik bedankt! Als laatste wil ik nog even Herman en Chris benoemen. Zij zijn altijd op de vereniging en doen ontzettend veel onderhoudswerk. Mede door hun liggen de banen er zo prachtig bij! Een vereniging is toch afhankelijk van mensen die wat willen doen voor de vereniging. Dus mocht je het leuk vinden om wat te doen sluit je dan aan bij bijvoorbeeld een activiteitencommissie! Ik ben op de vereniging nog wel te zien met Stijns beweegclub en zal zeker nog contact blijven onderhouden met jullie. Tot op de tennisbaan.

Met sportieve groet, Stijn Koolschijn

----------------

Even voorstellen

Een nieuwe tennisavontuur! Sport- & Familieclub Kei-Fit en V.L.T.C. Varsseveld stappen dit seizoen samen de tennisbaan op om de tennisjeugd en senioren te voorzien van tennislessen en meer. 

"De missie van Kei-Fit is om onze mooie tennissport in de regio te ontwikkelen, zo willen we met name een groei realiseren bij de jeugd, willen we een breed wedstrijdaanbod realiseren voor alle tennisniveau's en 'samen' met de KNLTB en collega trainers/verenigingen zorgen voor continuïteit van kwaliteit. Het indoor tennis draagt daar ook enorm aan bij." Aldus Tim Tenten.

Kei-Fit en het tennisleraren team verzorgen o.a. de tennislessen bij LTC De IJsselweide, LTC De Kei, LTC De Vijverberg en T.V. Park Grintebos. Daarnaast faciliteert Kei-Fit het KNLTB Instroomtraject onder leiding van Instroompartner Janine Langela en de tennisopleiding van Toptennis Oost-Nederland. De organisatie biedt een totaalpakket voor zowel de recreatieve als prestatieve tennisser.

Met sportieve groet,
Tim Tenten & Dennis Tenten

Nieuwscategorieën