Opgave voorjaarscompetitie

29 november 2021


De inschrijving van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2022 is geopend! Via deze nieuwsbrief willen we je graag informeren over het competitieaanbod, de wijzigingen, de speeldata, het inschrijven en de kosten voor deze competitie. 

Competitieaanbod
Het aanbod van de competities in Gelderland staat weergegeven in de afbeelding onderaan deze brief. Per weekdag wordt het aanbod getoond. Het aanbod is onderverdeeld in dames, heren, mix, enkel, dubbel, leeftijd en niveau. 

Wijzigingen
De vrijdagavondcompetitie wordt steeds populairder. Een aantal verenigingen heeft hierdoor problemen gekregen om op de vrijdagavond voldoende tennisbanen beschikbaar te hebben. Om deze reden heeft de KNLTB besloten om de vrijdagavondcompetities op te delen en daarbij om de week te gaan spelen. 

Speeldata
De KNLTB voorjaarscompetitie  2022 start begin april en loppt tot en met begin juni. De vrijdagavondcompetitie telt vrijf speeldagen. De overige competities tellen zeven speeldagen.

Inschrijven
Wil je deelnemen aan één van de competities, dan graag je team voor 7 januari 2022 aanmelden. We hebben zo nog voldoende tijd om de inschrijving te verwerken bij de KNLTB. Wil je wel competitie spelen, maar heb je geen team? Dan mag je een mail sturen naar [email protected] We gaan dan kijken welke mogelijkheden er zijn. 

In de bijlage is het aanmeldingsformulier bijgevoegd. Graag deze mailen naar [email protected]

Kosten
De inschrijvingsbijdrage voor deelname aan de KNLTB voorjaarscompetitie 2022 is vastgesteld op € 95,00 per team. (inschrijfkosten KNLTB en tennisballen) Deze bijdrage dien je voor aanvang van de competitie over te maken naar de rekening van de VLTC. 

We zien graag jullie inschrijvingen tegemoet! Laten we met z'n allen hopen op een mooi en sportief voorjaar met veel wedstrijden! Mocht je nog vragen hebben dan kan je deze mailen naar het onderstaande emailadres.

KNLTB Competitie 2022 - Aanmeldingsformulier.docx

Nieuwscategorieën