Open Tennis Toernooi 17+

26 februari 2024


Met het voorjaar in zicht, nodigen we 17-plussers uit voor een fantastisch sportief evenement: het Varsseveld Open Tennis Toernooi op zondag 7 april 2024.
 
Het Open Tennis Toernooi is een geweldige kans om het nieuwe seizoen op de tennisbaan in te luiden. Het wordt een dag waarop we samen kunnen genieten van ons geliefde spel, de frisse lucht en het wedstrijdelement wat eraan vastzit. Bovendien biedt het toernooi een uitstekende gelegenheid om je vaardigheden te testen en nieuwe tennisvrienden te ontmoeten. Belangrijk om te weten is dat iedereen gegarandeerd minimaal twee wedstrijden zal spelen, waardoor je volop de kans krijgt om je te meten met verschillende tegenstanders en je spel te verbeteren.

Er zijn verschillende onderdelen waarop je kunt inschrijven, namelijk:

  • Dames Dubbel (DD)
  • Heren Dubbel (HD)
  • Gemengd Dubbel (GD) 

Deze onderdelen zijn beschikbaar in de speelsterktes 6, 7, 8 en 9.

Naast de gebruikelijke drankjes, chips en chocoladebars, zijn er speciaal voor deze dag broodjes, tosti's en soep verkrijgbaar. Zo kun je tussen de wedstrijden door even ontspannen en genieten van een smakelijke hap.

We benadrukken dat het Open Tennis Toernooi niet alleen draait om competitie, maar ook om samenzijn en plezier maken. Het is een gelegenheid om onze passie voor tennis te delen en de banden binnen onze vereniging en verenigingen uit de regio te versterken.

Dus, trek je tennisoutfit aan, pak je racket en schrijf je snel in voor het Open Tennis Toernooi op zondag 7 april! Het wordt een dag vol sportiviteit en gezelligheid.

Inschrijven kan eenvoudig via mijnknltb.toernooi.nl tot 26 maart 2024.

Aarzel niet om ook je tennisvrienden en -vriendinnen van andere tennisverenigingen uit te nodigen om deel te nemen aan dit geweldige evenement.
We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de tennisbaan voor een fantastische dag vol tennisplezier!

Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Je kunt contact opnemen met Conny Pouwels (verenigingstoernooileider/VTL), telefoonnummer 06-10050879 of via [email protected].

Met sportieve groet,

Toernooicommissie VLTC Varsseveld
Frederik Kramer, Marc Wind, Joline van Twillert, Karin Heijerman, Ellen ten Haken, Berthe Lies Dijkstra, Conny Pouwels.

Nieuwscategorieën